Книжковий клуб Sokolya Ukrainian Books

Ми мріяли про це задовго до створення книгарні і йшли до цього дня більше двох років з її заснування...
Ми стартуємо книжковий клуб на базі Sokolya Ukrainian Books. Адже яка платформа об’єднає книголюбів краще, ніж онлайн-книгарня, якій ви довіряєте свої книжкові бажанки в США?!

 

Формат зустрічі 

Ми зустрічатимемось у Zoom  щомісяця та обговорюватимемо книгу з модераторкою клубу – Вікторією та власницею книгарні - Оксаною. Запис зустрічі буде доступний для тих, хто не встигне приєднатись.

Час

Ми намагатимемось обрати час, який буде зручним для наших читачів та читачок з різних куточків США.

Вартість 

Участь в книжковому клубі безкоштовна, але обовязковою є попередня реєстрація на кожну зустріч.

Бонус на книгу місяця

Учасники та учасниці клубу матимуть знижку на книгу місяця – 15%. Промокод на знижку надсилатимемо після реєстрації на зустріч.

Читацький щоденник

До кожної замовленої книги надсилатимемо читацький щоденник, розроблений Вікторією спеціально для нашого клубу. Обіцяємо, що це буде інтерактивно та цікаво!

Отже, знайомтесь з тими, хто так само обожнює книги, як і ви – наші читачі!

Оксана Глуська – власниця книгарні Sokolya Ukrainian Books, амбасадорка української книги та кіно в США. З дитинства обожнює книги і читання. Її дитячою мрією було стати бібліотекаркою, щоб більшу частину життя проводити серед книг. З невеликою похибкою ця мрія стала реальністю. І це неймовірне щастя для неї ділитися любов'ю свого книжкового серця з читачами книгарні. А ще у вільну хвилинку Оксана обожнює читати зі своїми дітьми та пише вірші та казки.

Вікторія Барбанюкмодераторка книжкового клубу Sokolya

Вікторія любить читати книги з раннього дитинства, відколи мама читала їй та її молодшій сестричці вголос перед сном «Пеппі Довгапанчоху» Астрід Ліндгрен. Книги, які стали найкращим подарунком в дитинстві – «Улюблені вірші» та «Снігова королева» видавництва А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА. Вікторія родом з Камянця-Подільського в Україні, але навчалась та проживала в Києві, Нью-Йорку, а наразі - в Сан-Дієго, Каліфорнія. Вона працює аналітикинею у сфері житлової політики та урбаністики в дослідницькій організації в місті Нью-Йорк, а у вільний час багато читає і популяризує читання серед української громади в Сан-Дієго.

 

Зареєструватися на другу зустріч клубу, де ми читатимемо та обговорюватимемо збірку української фантастичної прози "Фіолетова тінь",   27 вересня о 7 pm EDT можна за посиланням.