Нова безкоштовна послуга при придбанні книги в подарунок або для дитини

Всі люблять отримувати подарунки, а особливо приємним цей процес є для дітей. Частина замовлень з нашої інтернет-книгарні була призначена саме для таких читачів, малих українців і україночок.

І хоча батьки про це не попереджали, а просто зазначали їх як адресата, та усім дітям (за відгуками матусь, татусів, бабусь і дідусів) було дуже приємно отримувати книжкову закладинку і персональну листівку. 
Саме тому ми з радістю знайдемо теплі слова для кожного читача: малюків чи підлітків. Думаємо, їм буде надзвичайно приємно отримати пакунок з книгами на їхнє ім‘я. А ми зможемо подарувати частинку книжкового щастя новій генерації справжніх українців. 

Також Ви можете зробити сюрприз рідній чи близькій людині, замовивши книги на її ім‘я. А в листівці ми напишемо або Ваші особливі слова, або ж тепле вітання від нас. 

Що потрібно зробити для адресації пакунку з книгами дитині або для подарунку:

  • при оформленні замовлення вказати в повідомленні ім‘я та вік (за бажанням) дитини або того, кому призначений подарунок;
  • при бажані написати кілька слів, які б Ви хотіли подарувати близькій людині чи малому читачу в додаток до книг;
  • спостерігати щастя в очах Вашого адресата при отриманні чудових українських книг. 

 

Подаруйте неймовірні хвилини читання українських книг рідній для Вас людині, а ми допоможемо зробити сюрприз незабутнім 📚💙💛

 

Слава Україні!

Назад до блогу

Залишити коментар

Коментарімають бути затверджені перед публікацією