Безкоштовні книги, дидактичні та навчальні матеріали для українських дітей, які приїхали до США від початку повномасштабної війни в Україні

Безкоштовні книги, дидактичні та навчальні матеріали для українських дітей, які приїхали до США від початку повномасштабної війни в Україні

24 лютого 2022 року змінило життя всієї планети. Але найбільше світ маленьких українців та україночок, які змушені були покинути рідні домівки і податися далеко за океан. Тепер діти у відносній безпеці, але їм так бракує всього рідного, українського. 

Sokolya Ukrainian Books хоче подарувати їм частинку України, рідне слово і свої теплі обійми. Саме тому тепер у нас Ви знайдете розділ "Безкоштовні книги, навчальні та дидактичні матеріали". В ньому будуть розміщені подарунки-підтримки для українських дітей, які приїхали до США від початку повномасштабної війни в Україні. 

 

Як отримати або надіслати комусь "подарунок-підтримка"

 Якщо Ви є рідними, друзями або знайомими з дітьми, які приїхали до США в пошуках безпеки, то можете зробити їм приємний сюрприз у вигляді книги або журналу українською. 

Щоб отримати подарунок-підтримку варто лише додати його до свого замовлення (в такому разі ми візьмемо на себе додаткові витрати на доставку замовлення) або сформувати нове (доставка за рахунок замовника).  

Отримувачем такого замовлення можете бути безпосередньо Ви або ж дитина, для якої призначений книжковий подарунок.

Додавати до замовлення можливо не більше 2 примірників кожного подарунка-підтримки. У разі, якщо Ви бажаєте та потребуєте більше екземплярів одного виду для діток - напишіть, будь ласка, через форму зв’язку на сайті або в Instagram/Facebook і ми допоможемо все організувати.

Дарувати часточку свого тепла та українського серця так приємно

Назад до блогу

Залишити коментар

Коментарімають бути затверджені перед публікацією