Зустріч українських шкіл діаспори США і Канади - ділимось досвідом

Зустріч українських шкіл діаспори США і Канади - ділимось досвідом

Sokolya Ukrainian Books - партнер зустрічі українських шкіл діаспори США і Канади. Запрошуємо долучатись! 
"Вітання!
Дозвольте перш за все представитись: ми - українська суботня неприбуткова школа “Вирій” зі штату Вашингтон, м. Сієтл. Мабуть, як і для вас, останній рік приніс дуже багато змін не тільки в наші сім’ї, але і в роботу школи. Ми давно планували зустрітись і обговорити з колегами проблеми, які скоріш за все притаманні усім школам діаспори, та все бракувало часу.
Але війна в Україні і різке зростання кількості студентів підняло цю розмову значно вище в списку наших проектів.
Ми пропонуємо зустрітись в онлайн режимі 1 квітня 2023 року (субота), з 9 до 12 (Pacific time zone), щоб поділитись досвідом і цінними ідеями один з одним.
Ми стикаємось з проблемами та ситуаціями, рішення яких, можливо, вже є, і було б чудово усім нам поділитись нашими знахідками, і тим самим підтримати сім’ї та громаду в ці буремні часи. Окрім того, ми стикаємось з проблемою вигорання вчителів та волонтерів школи, і обмеженість ресурсів, якими зараз володіє наша громада.
В рамках підготовки до цієї зустрічі ми хочемо провести невеличке опитування, щоб краще зрозуміти як саме виглядає робота шкіл діаспори США та Канади. Результати ми оприлюднемо на початку нашої зустрічі і окремим листом до кінця квітня. Будь ласка, заповніть опитувальник - це буде одразу і реєстрація на захід - 
заповнити форму
Список питань для обговорення ми будемо формувати згідно з результатами опитування і поширимо за декілька днів до зустрічі, але ми дамо можливість висловитись кожному. Якщо у Вас в результаті будуть додаткові теми - просто напишіть нам - vyriys@gmail.com.
В єднанні - наша сила.
Оргкомітет школи “Вирій”
Викладач UW Софія Феджора"
Усі учасники зустрічі отримають коди на знижку в нашій інтернет-книгарні.
Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.